Followers

Wednesday, June 6, 2012

Mengidam punya pasal ...

Terjadik kes mengidam biler Mama post status kat FB ....


Mama mengeluh sebab hari nih si berukben Mama tuh asik wat hal jek. Sekejap² dc, kejap² dc. Tensen jek. Tetiba plak Abah bleh reply citer pasal air kelapa. Aishhhh ... dahlah kat lam Lect Room nih dah sedia panas, cuaca kat luar pun panas. Sedap betul kot dapat pekena air kelapa nih sedas dua kan? Terus terliur ..... Hahahahha pelagik, text Abah ajak gie lunch n carik air kelapa skali. Nasib baiklah Abah dah tukar sini. Dapat jugaklah nak carik dan² tuh jugak. Kot tak ..... ko telan air liur jeklah sampai balik keje baru leh dapat merasa air kelapa Mama ooiiii ..... Nak carik kat area² opis Mama nih memang kem salamlah nak jumpe kan huhuhuhuhuhhuh

Sudahnya, hari nih kami lunch agak jauh sket dari tempat keje tp dah dekat plak ngan umah kami. Kalo ikut kan hati, mau jek balik rumah tido lepas lunch hahahahahahahaha tapi kami berdua adalah pekerja yang berdedikasi. Lepas lunch balik opis terus tau .... ^_^

 Haaamik ... sebijik nih mama punya sorang ^_^

Meriah betul lunch hari nih ... Alhamdulillah ^_^


Selesaiiii .... licin dah .....

Ngidam anak ke-2 ngan ke-3 nih takdelah seteruk masa anak 1st. Yang tuh memang haru. Ngidam nak makan ayam kampung tapi kat depan opis lama Mama. Tau tak opis lama Mama tuh kat KL, Mama nih dok Seremban? Haaaaa ... amik cuti semata nak pegi makan kat sana jek. Pehtu ngidam plak nak makan Nando's. Mintak maaplah yer, kat Seremban nih takde Nando's. Skali lagik, Abah layankan jek tekak Mama nih, bawaklah gie kat The Mines. Balik jek Seremban, selambak keluar .... hahahahah tepuk dahi Abah dibuatnya. Kalo ingat² balik memang kelakar jek time tuh. Apa nak buat, ragam orang mengandungkan .... itulah nikmatnya bergelar perempuan mengandung ^_^

No comments :