Followers

Monday, September 12, 2011

32 tahun sudahhhhh ....

Gambar di usia 32 tahun. Saje nak glamer. Asik² gambo hero² jek ...
Tanggal 10 September 2011 yang lepas, genaplah usia Mama 32 tahun. Aisehhh ... kejap jek dah 32. Lagi 8 tahun dah 40 pulak. Serasa Mama macam baru jek semalam sambut besday yang ke-17. Tup2 hari nih dah 32 dah ker?

Alhamdulillah .... Allah masih lagi beri Mama peluang untuk meneruskan kehidupan selama ini. Semoga Allah panjangkan usia Mama, dimurahkan rezeki (harap² pasnih leh dapat bb gurl plak) hidup kekal bahagia ke akhir hayat bersama suami dan anak² tercinta. AMIN!!!!

Mekasih kat kengkawan, family, kenalan yang wish besday kat FB. Tak sangka dan tetua nih ader lagik orang ingat besday Mama (elehhhh padahal FB tuh mmg auto generate besday semua orang kan? Perasan jek haku nih!!!).

p/s Tetiba teringat pesan Arwah TokMak. Tiap kali besday, baca surah Al-Fatihah ikut berapa usia kita. Mudah²an dipanjangkan umur ... Tetiap tahun buat tapi tahun nih bleh plak terlupa. Astaghfirullahalazim ... Apa nak jadik Mama nih. Sempat lagik kalo nak baca nih ...

7 comments :

Nad @ MamaZakwan said...

hepi besday mama cyda! :)

Mama Kembar 3 said...

Happy birthday! Moga panjang umur, murah rezeki & sentiasa happy :-)

btw, kita sama umur laa, mama tua sebulan je dari u ;-)

linda a.k.a ibusumaiyah said...

Selamat Hari lahir...umur kita sama..:) semoga hidup lebih ceria n dimurakna rezeki dunia dan akhirat..:)

MaMa CyDa said...

Nad:
TQ ^_^

MaMa CyDa said...

MK3:
TQ ... kot camtuh mama nak jugeklah panggil MK3 kakak ... bleh? hahahhah

MaMa CyDa said...

linda:
oohhh ... sebaya ek? ehehehe
nway tq kay ... ^_^

Princess Nur said...

hepy besday MC..semoga dikurniakan umur yang panjang dan murah rezeki knur doakan ye :)