Followers

Monday, December 17, 2012

Kita bangun, dia pun bangun

Dah masuk 2 minggu, tiap kali Mama n abah bangun pagi kul 6, time tuh jugaklah si kenit nih bangun sama. Ishhh minah dara sorang nih tak taulah kenapa. Kadang tuh tido lambat, bleh pulak dia terjaga pagi kul 6 tuh. Gamaknya nak sembahyang subuh skali kot? So apa aktiviti yang dia buat pepagi buta tuh?

Play mat kesukaan Aimy. Bergolek terlentanglah dia sensorang main kat sini sementara Mama semayang, iron baju n siapkan bekpes. Rajin U, skang nih I buat bekpes pepagi. Itu pun setelah makcik kat MAINS tuh paw Mama harga bekpes yang tak masuk dek akal. Terus cerai talak 3 dah ngan makcik MAINS tuh hahahahahahah
Haaaa tengok, muka ngantok lagik tuh sebenarnya. Tapi tak taulah kenapalah dia mesti jugak bangun subuh tuh. Haiii lah anak .... anak .....
Bila Abah start bentang sejadah nak solat, dia pun sama menyibuk. Oklah .... gamaknya dia bangun pagi tuh nak jemaah sesama Abah kot ... eheheheheh

Disebabkan kerajinan si minah sorang nih, hari² kami keluar lambat. Dan hari² Abah punch card lambat. Kenapa leh jadik lambat? Sebab minah nih mesti kena ada orang dekat² ngan dia kot tak mulalah nangis. Dia ingat orang tinggalkan dia sensorang. Jadiknya, kenalah Mama n Abah gilir² dok ngadap minah nih. Huhhhhh manja!!!! ^_^

No comments :