Followers

Tuesday, December 18, 2012

Burger bakar punya pasal

Perghhh ... terliur betul tengok gambo burger nih. Nak citer pasal burger bakar yang baru pes taim Mama merasa. Sebelum nih telan air liur jek biler ader blogger yang review pasal burger nih. Kali nih dapat rasa ....... memang best. Lagi sedaplah daripada burger kat McD tuh. Harga memanglah mahal dari burger biasa, tapi puashati lah makan. Since skang kami tengah dok boikot McD, so memang layan burger bakar jeklah pasnih.

Kat mana Mama beli nih ek? Mama beli kat area Taipan Senawang. Kena order dulu okey, pehtu pegilah shopping kejap kat Manjaku. Kot tak rentunglah nak tunggu kat situ sebab 'q' sangatlah panjangnya .... huehuehuehue. Kami beli 2 jek, ingatkan cukup, skali tuh tak cukup sebab hero² pun gemar jugek. Aisey .... pasnih kena beli 3 setlah jawabnya ^_^



8 comments :

abah khalisha said...

sedap tu burger bakar

zoora qushairi said...

memang sedap kan kak dot. esok balik semban nak p beratur kat c2 :D

~cik atin~ said...

kali ni. sy plak yg telan air liur tengok gambar burger ni. kih3

MaMa CyDa said...

Abah Khalisha:

Siyes sedap. Rasa cam nak ripit lagik jek ^_^

MaMa CyDa said...

Zoora:

Tolong orderkan tuk kak dot skali :p

MaMa CyDa said...

Cik Atin:

Terliur ek? Meh lah beratur beli ^_^

Ietams said...

same le kite kak,
nak mkn ayam goreng kami ke RFC sebab boikot KFC
kalau nak berger kami cari je beger oblong sebab kami boikot McD juga

MaMa CyDa said...

Ietams:

Haaa jom boikot besar-besaran ^_^