Followers

Saturday, July 24, 2010

MaKaN - MaKaN @ oFFiCe

Walaupon sahabat sepulau ku dah update kat blog dia psl N3 makan2 nih, Mama tetap gak nak update benda yang sama hahahahah

Alkisahnya, semalam kitorg kat Lecturer Room nih ader buat makan2 potluck lah kiranya. Menu tuk minggu nih adalah Mee Kari. Since last Friday dorg buat Nasi Lemak tp Mama tak dpt join sbbnya Mama cuti sebok menguruskan kenduri aqiqah anak bujang yg sorang lagik tuh (tak update lagik psl nih sbb gambo tak sempat transfer dr slr abah). So minggu nih dapatlah Mama join skali. Setiap orang ader tugasan masing2 utk bawak bahan2 mee kari nih. Mama bawak bahan yg paling senang. Nak tau apa dia?


|
|
|
|
|
\/


tadaaaa ....

telur rebus jeklah kwang kwang kwang .... Well next week tak taulah apa menunya. Takpe u all jgn risau nanti mama update kat sini lagik yek. Sesambil tu jom kita menikmati gambar2 yang telah diambil pada hari kejadian hu3

Bahan yang perlu dibawa oleh masing2


Ni lah hasil penat lelah kami membawa dari umah hu3


Ni saya punya ... jemput makan ... nyumm nyummm


Tokey mee kari ... marbeles sungguh kuah yg AYAH ARD masak nih hu3


Semua dah lapa tp kena tggu dulu. Apa2 hal masuk kelas dulu yek ...


Well gambo masa tgh makan tak sempat nak snap sbbnya time dorg makan Mama dok ngadap PC test program BOOKWORM hu3. Kaylah till then. Next week kalo ader masa lagik Mama update blog lagik dengan cite2 yg lain. Nak g carik makan jap. Lapo dah nih. Lambat tul nak tggu kul 1pm nih lah ... hu3 byeee ... see yaaa ...

3 comments :

MAMA 2 MIRZA said...

wah.. nampak sedapnya mee kari tuh.. pesal tak anta sikit gi seremban2.. hehe.. jumpa ng kat tesco tadi.. kalau ikutkan nak borak lama je lagik.. rindu u ols...

azza said...

xpe kak..sy update versi len..akak nye versi len..wlupn content lbh krg same..ahakz...

Cyda Acme said...

effi:
bukan nmpk jek sedap ... tp mmg rasanya sedap ... hu3
azza:
ha ahlah .. kira ader 2 versi lah kan