Followers

Saturday, July 24, 2010

LaWaTaN Ke WaD PeMuLiHaN

Petang Rabu kelmarin lepas jek mama balik dari keje, Abah terus melawat BLEK di Wad Pemulihan Hospital Maniam MotoSport. Condition Blek?? Sangat .... Samgat .... Tak OK! Mama tak turun pon dr keta sbb tak sampai ati nak tengok Blek. Mama tgk tang jauh jek dr dalam keta. Abah kata byk benda yg rosak dan kena ganti. Valve patah 2pcs + timing belt putus + head boco.. perghhh ... tah bila tah Blek akan sembuh gaknya kan ... ehm cepat2 sembuh ek. Nanti leh hantar mama, abang n adik tetiap hari.... Miss u lah Blek .. Muahhhhssss


Blek di wad pemulihan 7A

3 comments :

Ietams said...

siyan dia..
kak dot sabo eh.. jgn sedih-sedih

Azli Razali said...

hai jom add blog saya juga saya add awk tau

Cyda Acme said...

ietams:
mau tak sedih dik ... 3thn dia kehulu kehilir hantar akak pepg g keje .... :( skang nih pon still tak buat apa2 lagik. sbb barang ganti lum dpt lagik.

azli:
yup ... kita dah add awk dah ... popia pisang tuh .. yummy ... nnt nak try buat :D