Followers

Friday, July 25, 2014

Selamat Hari Lahir Kakak Aimy...

Dah kena panggil kakak sbb tak lama lagik nak dapat adik. Tapi still bahsekan diri dia adik jugak hahahaha takpelah kakak... slow2 yer...

Selamat hari lahir sayang Mama... teringat2 lagik 2thn lepas time nih Mama kat spital tgh sibuk berpindah ward ke 1st class. Then tepat kul 2 masuk labour room. Bulan sama iaitu time bulan Ramadhan jugak. Baru 5 Ramadhan time tuh. Peristiwa paling tak dapat Mama lupakan, masa nak masuk labour room tuh nurse ader pesan kat Abah swuh masuk lepas sejam. Tapi Abah bleh plak tertido kat dalam bilik menunggu yg ader ekon tuh. Bulan puasa kan... ptg plak tuh. Hahahah sudahnya Mama bersalin sensorang jek tepat kul 4.18pm. Mama pun tak teringat nak swuh nurse panggil Abah masuk. Alahaiiii macam tak biasa bersalin sensorang. Setakat nih, Abah belum lagik dapat merasa tengok macam mana Mama lahirkan anak2 nih semua. Masa Adli, memula masuk labour room suami bleh masuk skali, tp lepas kul 7pm dorg suruh semua suami tggu kat luar. Time tuh bulan Ramadhan... Masa Arif plak tgh heboh pasal H1N1. Memang xbolehlah nak masuk. Masa Aimy... Abah tertido plak hahahahah takpelah bang... Mama tak kesah pun sbb Mama rasa Mama lagik kuat kalo Mama sensorg. Kot ader Abah, mesti Mama merengek2 mengada gaknya hahahahahaha

Okeh... panjang lebar cerita, Mama harapkan anak dara Mama nih menjadi anak yg solehah, cerdik, sopan santun, dilimpahi rahmat dan rezeki yg berpanjangan, taat pada perintah Allah, hormat pada orang2 tua dan semoga kamu panjang umur yer nak... Mama, Abah, Abglong, Abgngah n Beby luv u so muchhh.....

Sayang kamoo ketat2... Muahhhhsssss

3 comments :

Nad MamaZN said...

hepi bday!

selamat hari raya

sueada said...

selamat hari lahir aimy. semoga menjadi anak yang solehah and penyejuk hati ibu ayah. :)

ietams said...

happy belated birthday kakak..
bestnya tengok anak kakdot ber skirt ni hah