Followers

Saturday, August 16, 2014

Akhirnya, 4 sudah....

Belum terlambat nak ucap selamat hari raya, maaf zahir batin. Maaf yg menggunung lama betul tak berupdate blog nih. Maaf juga, takde cerita raya yg nak dikongsikan bersama. Tak berkesempatan nak bercerita tentang hal itu. Alih2 hari nih terus nak bgtau berita gembira.

Alhamdulillah, tanggal 12/8/2014 tepat jam 4.10ptg, Mama selamat melahirkan anak ke4 kami. Nur Azra Qasreena nama diberi. Lahir normal seberat 3.55kg. Pengalaman kali ini mmg paling berbeza. Dari awal preggy smpi ke waktu pantang yg dh masuk hari ke-5. Orang kata setiap kelahiran tu mmg takkan sama. Apa pun Mama bersyukur, beby lahir sihat dan pertama kali Abah dapat masuk tgk saat2 kelahiran Azra.

Dan seperti abg2 dan kakak dia, Azra pun tak terlepas kena kuning. Bacaan hari nih, hari ke2 sgt2 tggi. Esok kena repeat balik dan Mama tentulah risau kalo2 Azra kena warded. Doakan semoga esok kuning Azra dh turun yer.

Inshaa Allah kalau ader kelapangan esok, Mama update lagi...

2 comments :

Nad MamaZN said...

waaaaa
2 pasang suda
tahniah kak!
bestnya bau baby kecik!
doakan saya nak baby ek kak
selamat hari raya :)

ietams said...

tahniah kak dot..
selamat berpantang!