Followers

Thursday, July 3, 2014

Tenang, damai dan sentosa

Update laju2 sementara nak menunggu waktu Isya'. Ishhh sungguh tidak senonoh perangai ku ini kan. Hahahahah apa kan daya, ini sajalah yang membolehkan Mama untuk menghilangkan stress. Kot idak, tgh tido pun bleh meleleh airmata sbb teringat kat anak lah, terkenang nasib diri lah.

Aktiviti sepetang Mama kat hospital tadi adalah 'berpindah randah'. Mula berpindah dari wad 3rd class ke 2nd class, tak sampai 2jam dah kena pindah 1st class. Alhamdulillah, memang menanti dari Isnin lagik nak masuk 1st class. Bukan sbb double standard tapi Mama lebih pentingkan ketenangan, keselesaan dan kedamaian. Dah dokter cakap Mama kena duduk sini selama 5 mggu, haruslah carik tempat yang sangat3 selesa. Nak berumahtangga kat sini lama tuhhhh... Dah dapat tukar sini, syukur sangat3 .... selesa dari segala segi terutama masa ingin beribadat. Itu yang paling penting.... aman jek bleh semayang dan mengaji. Doa tak pernah putus2 agar Mama dan baby sihat seperti sediakala. Aminnnn...

5 comments :

Nad MamaZN said...

ya Allah sebaknya...akak bertabah ye..
take care kak!

Nad MamaZN said...

ya Allah sebaknya...akak bertabah ye..
take care kak!

ietams said...

selese sket bile 1st class bile dok spital ni kan kak..

MaMa CyDa said...

Nad:
Memang sedang bertabah nih... kena kuatkan semangat demi anak2 kat umah huehuehue

MaMa CyDa said...

Alhamdulillah... selesa lah walaupon spital gomen. Yg penting xleh nak stress eheheh dok 3rd class stress tgk org kuar masuk bwk keluar bb br lahir eheheheh