Followers

Friday, July 4, 2014

Pagi yang cerah...

Takde apa2 perkembangan untuk hari ini selain duduk dengan tenang saja. Nak mandi macam sejuk jek plak lagi. Tunggu pukul 10 nanti lah. Nih kot kat wad 3rd class, Mama bgn pukul 6.30 terus pakat mandi. Panas.... kat sini kan ber'ekon' so malas sketlah nak mandi awal2 hahahahahaha

Nak citer sket pasal rerakan sebilik. Ader 4 org penghuni semuanya. Teringat plak 2 tahun lepas, katil ujung sudut bilik tuhlah Mama duduk lepas bersalinkan Aimy. Kalo ditakdirkan masih kena berada disini sampai bersalin, memang kompem 25/7 nih Mama nak sambut besday Aimy kat dalam wad nih.... mengimbau kenangan tuh hahahahaha

Okeh sambung citer pasal roomate Mama. 2 orang dah masuk sebulan bertapa kat sini sebab kes uri bawah, stage 4. Sorang lagik kes air ketuban kurang(sama kes cam Mama) tapi duduk 2 mggu, kelmarin dah bersalin dah. Kena operate lak tuh. Alahhhhh Mama kalo boleh taknaklah operate. Nak normal jugak macam yg sebelum2 nih. Hanya mampu berdoa agar cepat air ketuban bertambah, dapat keluar cepat dan yang penting baby sihat. Ameenn.... so biler dgr kes2 mereka nih, hilanglah sket stress Mama. Pk ader orang lain yg lagik teruk dari diri ini sendiri...

Oklah... Nanti kita sambung lagik petang2 sket yerk... mode pepagi nih dok teringat kat anak2 kat umah jek ha.... hari2 dok kesian kat Abah dorang yang terpaksa bertungkus lumus uruskan anak2. Terima kasih yer sayang.... harap Abah pun bersabar dengan keadaan Mama dan bersabar melayan kerenah hero2 dan heroin yg sorang tuh ehehehehe

2 comments :

ietams said...

kak dot, org kata kelapa muda hat warna hijau elok utk kurang air ketuban ni kann..
bykkan minum air dgn buah2an pun bagus gak.. nanti try ye..
kalau dah try bagus la amalkan..

MaMa CyDa said...

Ha ah dik... kak dot la nih minum air kelapa jek. Mudah2an dptlah banyakkan air ketuban. Nak balik... rindu kat anak2 huehuehue