Followers

Friday, May 10, 2013

Penangan Blogbuster Campaign En. NuffNuff

Aduihhhlaaaa ....

Muka gua yang tengah tensen tak tau nak buat video apa huhhh
Kengkawan ada tak yang dapat emel daripada En. Nuffnuff nih? Kena buat video plak lagik tuh. 1st  campaign hari nih kena submit, tapi Mama no idealah ... campaign pasal Acer Hybrid Ultrabook. Wohh hoooo .... I nih manalah pandai nak berlakon. Aisehhh ... help². Alaaaa rilekslah kan .. nih baru selection jek tuh. Macam bajet bagus jek video ahkak terpilih ahahahah haruslah perasan sbb kalau video terpilih, hari² korang leh tengok video Mama kat iklan dalam blog Mama tuh nanti ... hahahahah perasan jeklah haku!!

Okay... jap² lagik nak menggagahkan diri buat video untuk 1st campaign. 2nd campaign plak pasal Project C? Aiseyyyy idea ohhh idea ... meh lah datang sini huehuhehuehueuhee 

 

3 comments :

Nad MamaZN said...

Dapat gak emel tu
Tp papazakwan ckp klu dok pikir2 sampai susah hati sampai xtdo mlm, xyah join heheehe....

MaMa CyDa said...

Nad:

betul3 ... akak pun mmg tak sempatlah nak buat ... tuntutan kerja banyak nih muahahahahaha

JaSSNaNi said...

sama la.. kita pun dapat.. tapi nak berlakon ape? tukar pampers anak boleh? hmmm