Followers

Saturday, May 11, 2013

Demi anak, ku biarkan waktu sosial ku berlalu pergi....

Chehhh tajuk cam bagus jek... Hahahaha mlm nih sebenarnya ada bbq party kat umah ujung blok mama nih. Saje buat party2 hepi2. Blok kami mmg happening sbb blok nih jek yg satu2 nya blok lot bumi n beza umo kami mmg hampir sebaya. Tuh yg bleh ngam sekepala semuanya ehehehe saya suke saya suke....

Tapi malangnya mama xleh nk join berjimba2 sbb abglong n adik kul 7.30 td dh selamat berlayar. Abg ngah plak xbrp sehat. Batuk2 xberhenti n br nih dia kata dia demam. Xpelah, next time leh join lagik. Sebaik jugaklah abah sudi ulang-alik hntr mknan. Kot x, kebulur binik dia nih kang huehuehuehue

p/s: gambo mknan lupe lak nk amik td dek krn dh lapo sgt, terus ngap masuk mulut huehuehuehue

1 comment :

Ietams said...

memang mcm tu la resam mak-mak ni kan...
anak didahulukan dlm ape2 acaranya..