Followers

Thursday, April 18, 2013

Happy Birthday to Arif Najwan & Alycia ...



Alhamdulillah .... hari nih genap 3 tahun dah usia si budak hensem Mama nih. Harapan Mama dan abah semoga Abang Ngah menjadi anak yang soleh, cerdik pandai dan semoga panjang umur serta dimurahkan rezeki .... AMIN!!

Tiap kali besday anak bujang hensem nih tiba, tiap kali tuh jugak Mama akan ingat akan sahabat Mama Alycia. Sebabnya mereka berkongsi tarikh lahir yang sama, walaupun usia yang berbeza ahahahahah. Oppsss tak lupa juga, Happy Besday in advance to Nad. Bukan Nadia Nissa tetapi NadiaIrwani mama Zakwan& Nelly. Besday MamaZakwanNelly esok kan? Haaaa esok Mama nak cuti, so awal-awal lagik Mama dah wish eheheheheh Semoga kamu berdua dipanjangkan usia serta dimurahkan rezeki dan bahagia hingga ke jannah bersama keluarga tercinta ....

p/s Entry tergesa-gesa sebab nak masuk kelas dah nih eheheheh sempat lagikkkkkkkk ko jah

3 comments :

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

HAPPY BIRTHDAY ARIF NAJWAN...semoga menjd anak yg soleh.Aamiin

Tak lupa tuk Alycia juge...

Nad MamaZN said...

Epi bday arif!

mekchu said...

nama arif tu ada najwan ke kat belakang? wahhhh bleh la geng ngan najwa.. hihihi.. alycia tu zura tu ke? alamak.. mekchu x wish dia lagi..

btw, happy belated birthday arif :)