Followers

Thursday, April 11, 2013

Penangan Supa Strikas

Ehhh korang pernah tak layan Supa Strikas nih? Alaaa citer katun men bola sepak yang dok ulang² tayang kat Astro XD tuh .... tengok tak? Tak tengok ker? Ha... balik kang korang cer tekan channel 617 ek ... Layan gaklah katun nih. Alaaaaah dah terpaksa. Mau taknya uols, hero² Mama nih asal balik jek terus ngadap channel nih lah. Si abg long tuh kan, mementang dah sekolah nih, dah kenal nombor, so remote astro tuh, dia yang pegang hokey!

Disebabkan katun nih lah, hero² makin menjadik² semangatnya nak men bola. So tetiap minggu lah dok ngajak Abahnya men bola kat kompleks sukan Paroi nun. Main bola nya kejap jek. Selebihnya dorang men benda lain yang nyata lebih menarik perhatian dorang kat situh .... sabo jeklah ....

Ha tengok ... tengok. Dengan bapaknya skali dok layan ngan menatang tuh. Tah apa benda tah tapi memang rata² bebudak datang sini dorang mesti dok naik tolak tarik benda tuh. Budak² jek yang ramai naik, tapi nih bapak budak pun join sama apa kes! Hahahahahaha

Dah 2 minggu berturut datang sini, rasa cam tak best plak kalo tak berlari² anak sedas dua kan... Tapi apakan daya, takkan Mama nak berjog sambil kelek anak ... ehehehehe hongeh ko ... tak larat aku!! Alasan malas nak jogging nih ^_^

6 comments :

mama lieyna said...

Semangat yeeh diorg.. :-) baguih2x :-)..

Nad MamaZN said...

Alaaa xde astrerukk, huhu

Siti Haslinda Sadiken said...

lama dah x gie kombes..

MaMa CyDa said...

Mamalieyna:

Semangat sgt dik.. smpi kat dlm umah pun dorg dok bantai men bola. Nak marah xleh sbb Abah dorg pun join sama... adeh huehuehue

MaMa CyDa said...

Nad:

Cer carik kat youtube. Mesti ada punya ...ehehehe

MaMa CyDa said...

Lin:

Ujung mggu ramai betul org. Biasanya kami gie kejap jek. Sbb diri memasing xthn dgr keta drift kat seberang jln nun. Terus cabut gie tgk keta drift plak ngehngehngeh