Followers

Friday, April 12, 2013

Nananananana ... PENYU kite ....

Meidei ... meidei .... Sabtu lepas didapati 3 ekor penyu telah mendarat di N9. Actually, 4 ekor tapi yang sekor tuh dia pit stop kejap jek kat Senawang, pehtu dia ikut tuan baru dia balik Seremban 2 ... Heeeeee

Mekasihlah kat Kak Long Mama yang bersusah payah import penyu kaler² nih demi untuk anak² buah dia yang tersayang. Suke tau I ngan kaler penyu nih ... santek gitew (okey, mak dia yg over suke plak kan). Kaler cukulat tuh abglong yang punya. Kaler ijau, abgngah punya dan yang kecik pinky² tuh semestinyalah si adik yang punya. Abang² sangat sayang dengan penyu nih. Di kelek jeklah kemana saja. Sampai tido pun diselimutkan sekali penyu tuh. Haaa part nih abglong punya keje. Tetengah malam Mama bangun mmg buat gugur jantung aku nih tau. Yelahhh terkejut tgk dia berselimut berdua ngan penyu. Bertuah betul!

Kot abg² sangat sayang ngan penyu, adik plak cemana? Tak heran dhoooo .... dia lagik berminat ngan menan pedang pistol keta resing bagai tuh semua yang hak milik abg. Adehhhh awatlah anak dara aku nih berkenan ngan menan budak laki ek??? Ehmmmmmmm .....

2 comments :

JaSSNaNi said...

assalamualaikum..
canteknye penyu... cute lah.. leh wat pelok2..

MaMa CyDa said...

Jass:

Waalaikumussalam ....
cute dan besar .... mmg best buat peluk ^_^