Followers

Friday, December 2, 2011

Mimpi pinjam duit Ah Long??

*Picca taken from mr. google*
Ntah macam mana plak lah malam tadi Mama bleh 'terrrrmimpi' pinjam duit ngan Ah Long. Ni mesti kes gaji masuk lambatlah sampai terbawak² masuk sekali. Padahalnya, petang semalam dah selamat dah gaji Mama masuk. Hahahahah Aper keslah gaknya sampai mimpi gini gayanya kan?? Sebaiklah mimpi Mama tuh tak berpanjangan. Memang menyeramkan jek sebab dalam mimpi tuh si Ah Long sangat² ganaz.

Yang sebetulnya, Mama takdelah desperate sangat takde duit sampai nak kena pinjam ngan Ah Long. Macam sebelum nih lagik haru, Mama pernah mimpi rompak bank. Siap dah plan nak naik flight larikan diri ke obersea lagik tuh. Paling tak bleh blah, partner merompak Mama tuh plak si Zizan rajalawak. Hahahahah time tuh memang baru sangat lepas tengok citer Hantu Bonceng. Tapi camner idea nak rompak bank tuh memang takde kaitan langsung. Tah apa²lah Mama nih bleh mimpi macam tuh.

Hakikatnya, mimpi itu adalah mainan tido ... eheheheheh ^_^

3 comments :

eB ezrin said...

eB kalo mimpi g2 musti raser sakit satu bdn. pnt sgt. cam dh berlari berbatu2 . hu3

Ietams said...

tah² nak dapat durian runtuh kot kak dot.. hihihihi.. mane tau ujung² tahun ni

mekchu said...

hahahah... bukan sbb gaju lmbt masuk, tp lebih sgt tgk cerekarama ni...