Followers

Friday, December 23, 2011

Hari terakhir berkerja untuk tahun 2011

*Mode ceria walaupon tekak rasa loya²*

Hari nih sangat² seronok sebab, hari terakhir Mama kerja untuk tahun 2011. Minggu depan Mama dah start cuti panjang, sampai tahun depan. Biasalah, tetiap tahun asal ujung tahun jek, mesti Mama akan cuti lama. Sebabnya, time nih jeklah kami sebagai lecturer nih boleh ambil cuti. Seronok jugak, tatkala orang lain tengah takde mood nak keje, kami dah dapat cuti dulu. Lagi pun, company Mama nih agak sengallah. Cuti annual kami nih takleh nak carry forward. Nak taknak memang kena habiskan. Tuh yg kami dok pakat kumpul cuti, akhir tahun leh cuti panjang. Hahahahah minggu depan, Academic Department tutup yer ... Harap Maklum ^_^

Kemanakah agaknya kami cuti kali nih? Jeng ... jeng .. jeng .... Tahun depanlah Mama story ek. Memandangkan, Mama cuti seminggu, so maknanya, blog pun kena cuti seminggu jugaklah. Insya-Allah, kalo ader masa bleh update, Mama update.

La nih, Mama tengah panas montot sebab tak tau nak buat apa kat opis nih. Semua kerja² Mama dah siapkan. Ikut hati nak jek balik rumah. Tapi kang tetiba lah ader orang carik pulakkan. So, Mama dah plan aktiviti hari nih ...
 1st Activity: BW sambil updated blog

2nd Activity: Selak² 'mukabuku'

Hahahaha nih aktiviti wajib .... Main Angry bird ^_^

Selamat bercuti yer kengkawan!!! Jumpa lagik tahun depan 2012 ^_^

3 comments :

Ietams said...

selamat bercuti & istirehat kak..
take care yer..

MaMa CyDa said...

Ietams:
Yup ... awk pon samer yek ... dah bersalin jgn lupe gtau ^_^

Zabrina Ar said...

aku pulak nak kena kerja semula dot 30 ni..huarggggggggggg.....untuk ko selamat bercuti..