Followers

Thursday, August 5, 2010

Pengguna Tegar barangan Fabulous Mom

Yesss ... suka suka suka ... sebab apa? sebab semalam barang yang mama order daripada online website Fabulous Mom dah dapat. Siap courier guna KTM lagik. Haaa .. terkejut mama pg smlm dapat call dr org KTM. Dalam kepala otak nih dah fikir 'takde plak aku mintak keje kat KTM'. Hahahah sekali tuh rerupanya dia swuh amik barang yg mama order. Hari sebelum tuh dorg ader hantar ke rumah tapi takde org. Mama pon sengal, gi letak alamat rumah yg dah sah2 waktu siang mmg takde org :D

Ok ... apa tu Fabulous Mom Website? Actually nih website berkenaan e-butik utk produk2 pregnancy, babies n nursing. Memandangkan masa mama memula pregnantkan Arif dulu mmg dah niat nak bg dia fully b*****feed so mama jadiklah pengguna tegar barangan Fabulous Mom. Kenapa Fabulous Mom? Kenapa tidak produk lain? Hu3 jawapannya, kat FM nih mmg buleh dikatakan 99.9% benda yg dicari tuh ada. Tak taulah kot org lain kan. Well pada ibu2 or bakal ibu, kot rasa2 nak jadik tegar mcm mama nih blehlah layari laman web www.fabulousmom.com untuk keterangan lanjut. Chewahhh FM kena bagi mama komisyen nih sbb tolong promote tuk depa :D

Now ... jom tgk apa yg mama beli huhuhuhu


nih dia resit daripada KTM hu3 ...

stiker tuh dpt free ... jgn marah... fabulous mom on board lagik hu3

Well mama order 5 barang actually. Tummy Tube(nak cover peyut bila Arif tgh nen dikhalayak ramai), nursing padding b**, lollipop & pil untuk menggalakkan susu badan(persediaan nak puasa nih)

ehhh yg nih apa pulak ek?
|
|
|
|
|
|
\/

beg yg wajib dibawa hari2 ... yg beg biru tuh, cooler beg also brought from FM :D ..

nihlah isi kandungannya ... pump(jenama pureen), botol susu, thermafreez dan rechargeable battery

hasilnya ... nih semalamnya hasil. skali pump utk yg pertama(12.30pm). Alhamdulillah walaupon puasa semalam dpt gaklah 6.5oz ... kali kedua(5pm) dpt another 4oz(gambo takde .. nak cepat dah nak balik :D)

kaylah ... jam dah menunjukkan 5pm. Masa dah time(ayat bdk2 kat opis nih kalo mama masuk bilik R&D then tutup lampu hhahah). Actually ader lagik nak story kat korg. Kita sambung besok lah ye ... daaaaaa ....


3 comments :

soclose2213 said...

bagusla dot ko ni, nnti klu aku ada baby lagi nak refer kat ko ajela.hihihi..

Cyda Acme said...

sc:
ha .. bleh2 sila2 lah refer kat aku ... hu3

Ietams said...

go! go! kak dot
happy bf..
bagus bf anak ni