Followers

Friday, August 20, 2010

CoNTeST SaYa DaN BaBY oLeH CiK aWYNN



Yeahhh ... join contest lagik. Hu3..... Kali nih mama join contest dr Cik Awynn. Sangatlah santai syaratnya. Just tempek kan gambo si ibu dan si anak. Nak join?? Jom klik sini. Tarikh tutup penyertaan pada 9 Sept 2010.

Gambar ni diambil pada tahun lepas. Tak silap mama time nih anak mama baru berusia 9bulan. Tapi skang nih dah umur 23 bulan. Nih masa kitorg bercuti2 ke Melaka kat Menara Taming Sari tp sayangnya tak dapat naik pon menara tuh sebab terlalu ramai.

okes ... mama nak tag 2 org member mama yang mana 2-2 nih pon ader anak boy cam mama gak eheheheh

alycia
mama mirza

Wish me LUCK!! ... :D


4 comments :

Cik Awynn said...

hehe.. kita belum jd ibu lagi. hehe
penyertaan diterima ye.
good luck :)

Ietams said...

gigih betui kak dot join contest ek...
gud luck!

Cyda Acme said...

cik awynn:
tq ek ... muahhhss ... (saje bodek lebih)

ietams:
tgh takde keje dik + takde apa yg nak diupdate dlm blog :D

Yan said...

salam kenal...

saya pun ade join contest ni... good luck yer