Followers

Tuesday, May 22, 2012

Mana Menghilang?

Mama takde hilang kemana² pun. Cuma agak bizi dengan tugasan harian di opis mahupun dirumah. Skang nih cehck up pun dah kena 2x seminggu. So tambah lah satu lagik kebizian, kena pegi check up. Disebalik kebizian tuh terselitlah sifat kemalasan pulak. Hahahahahah yang tuh majoriti 85% hadir dalam diri ini yer ... Tuh pasal blog nih berhabuk² dan bersawang dah pun ^_^

Perkembangan pada minggu ke 29 nih, last check up berat naik 1kg jek. Itu pun nurse bleh bising. Aikkk?? naik sikit bising naik banyak pun bising. Feninlah skang nih. Dahlah orang lain 2x jek minum air gula, tp Mama kemain gedeban smpi 3x ko .... hahahahahah lantak. Last minum harituh, nurse terkejut sbb tak smpi 2minit dah setel. Selamba Mama jawab, dah lali kena minum air gula. Padahal, Allah saja yg tahu cemana rasa tak sedapnya minum air tuh. Ehmmmmm ......

Jantina?? Masih belum dapat dipastikan lagik. Berteka-tekilah orang sekeliling nih. Result scan minggu lepas pun, dokter tak dapat nak tengok, sbb si kenit dalam nih begitu lasak berpusing sana sini. Dokter pun naik fed up, dan katanya tggu 32minggu nanti baru dia try tengok lagik. Setakat nih ramai yang berharap perempuan. Mama?? Malas nak mengharap. Sebab setiap kali Mama peknen, setiap kali tuhlah mmg mengharap dapat gurl. So kali nih, wat dek jeklah .... Kita tunggulah bulan depan, try pegi Klinik Rekha pulak. Time tuh baru leh announce. Kot Mama rasa nak announce lah yerkkk ... ^_^

6 comments :

Ietams said...

biasanya kalo scan tak nampak tu bb girl kan..
Take care k.dot!

Nad @ MamaZakwanNayli said...

i-Allah pasni gugurl :)
kalu boboiboy lagi pun takpe, ramai sket bodyguard mama cyda :)
boboiboy kuasa tiga!!! hihihi

adianiez AIDA said...

aida da minum air gula last 2 weeks. sib baik segelas je! esok cek up lagi. may b kena inject kancing gigi plak :)

MaMa CyDa said...

Ietams:

AMIN!!! ehehehe

MaMa CyDa said...

Nad:

Ha ahlah ... baru complete boboiboy kuasa 3 kan? hahahahah

MaMa CyDa said...

Aida:

Tak bestkan minum air gula tuh ... :(