Followers

Thursday, May 31, 2012

Mahu kembali aktif bercontest ......

9 bulan lamanya Mama tinggalkan belog contest terkontang kanting macam tuh jek. Hahahahah kalo org preknen tgh tggu masa nak meletup jek kan? Belog yang satu nih pun tahun 2012 nih Mama tak berapa nak rajin mengupdate. Cerita banyak nak dikongsi tapi malasnya hanya ALLAH sahaja yang tahu. Ke laut betul mood nak berblogging skang nih.

So sempena nak masuk bulan Jun nih (tah takde kena mengena pun kan?) sajalah Mama tanamkan niat dalam hati tuh nak kembali aktif berblogging dan bercontest. Mana tau pasnih cuti 2 bulan langsung tak sempat nak sentuh blog sesilap nak selak pun takde masa, haaaa so skang nihlah masa nak mulakan balik. Check earnings dari Nuffnang pun tak selebat tahun lepas. So kena jugaklah rajinkan diri yang tengah malas nih haaaa ..... ^_^

Nak jengah blog contest Mama? Cer klik sini jek ..... Blog Contest Mama

2 comments :

Ietams said...

go go kak dot!

MaMa CyDa said...

Ietams:

Huhuhuh go go jugak tp still terkedek2 nih ha ... byk sgt plak nak join contest nih huhuhuhu