Followers

Friday, April 6, 2012

Tekanan darah rendah?Pulak!!!

Entri sebelum nih Mama ader bagitau kena check BP setiap 2 hari sekali. Hari pertama sampai ketiga, bacaan cantik jek. Tapi semalam .... tup² rendah pulak. Orang kat farmasi tuh siap cakap lagik, rendah sangat. 105/59 ... Okey, Mama sebenarnya tak reti dan tak paham pun nak baca blood pressure nih. Takat nih dorg kata ok, ok jeklah takde nak risau apa² pun. Maybe, bacaan semalam disebabkan Mama puasa kot? Entahlah .... so far orang farmasi tanya ader rasa pening or nak pitam, takde pulak pun.

Tinggal besok jek nak kena check BP. Harap² lah esoknya bacaan cantik jugak. Jangan rendah dari semalam sudah .....

2 comments :

zoora qushairi said...

huhu take care kak dot :). due bile kak??

MaMa CyDa said...

Zoora:

TQ dik. Kak dot due 2/8. Bulan pose tuhhhh ... huwaaarrrghhhhh sekali lagik ehehehehe