Followers

Wednesday, April 18, 2012

Hikmah disebalik kejadian

Kalau minggu lepas merupakan minggu huru hara dlm hidup Mama, tapi minggu nih pulak minggu paling seronok sekali. Mana kan tidak, bermula Isnin lepas nih, Abah dah selamat pun melaporkan diri kat Negeri Sembilan. Alhamdulillah ..... 3 tahun lamanya Mama tunggu Abah dapat balik state, akhirnya termakbul doa kami. Ringan sikitlah beban Mama pepagi hari. Dah ader orang sesama tolong uruskan anak, lega rasanya. Cuma kesian pulak tengok Abah yang macam boring jek dok tempat baru nih. Takpe ek bang, baru 3 hari. Opis pun lum siap setup lagik kan? Lelama esok oklah tuh ... eheheheheh

Ehmmm mungkin ini rezeki baby baru kami gaknya kan ^_^

3 comments :

Lady Rina said...

memang seronok bila satu family dapat sama2..sy dulu dekat 3 thn duduk bjauhan nngan suami sebab keje...

Cho Zila said...

seronoknyerkan.. kalau jauh2 susahkan... susah senang bersama..

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com