Followers

Wednesday, April 18, 2012

Hepi Besday Arif Najwan .... Hepi Besday jugak Alycia ...

18 April 2012

Alhamdulillah, hari nih genap 2 tahun umur anak kesayangan Mama, si kenit Arif Najwan. Bangun pagi tadik kemain awal. Kul 6.30 dah jaga dah. Macam dia tau² jek hari nih besday dia. Bangun² jek Mama terus nyanyikan lagu hepi besday. Kemain suka dia. Terus² nak nyanyikan jugak kat beby lam peyut nih. Hahahahahah lawaklah Adik nih. Sedih jugaklah Mama sebab tak dapat nak celebrate besday adik. Dahlah Mama keje sampai malam nih. Takpe yer dik .... nnt bebila free kita celebrate sesama okey??

Apapun Hepi 2nd Besday untuk sayang Mama nih. Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki serta diberikan kesihatan tubuh badan sepanjang hayat. Mama sangat sangat sangat sayang akan kamu .... MUAHHHHHHHHH......

Tak lupa jugak buat Alycia yang sama² kongsi tarikh lahir dengan adik. Hepi besday zura .... Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Semoga bahagia selalu disamping En. Ajip dan Dadam tercinta..... Muahhhhhsss ^_^

8 comments :

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal. hepi bdayyy..heheh. i dah follow blog ni.follow i balik ye tq..;D

Alycia said...

ehh, ada ucapan utk antylah kat sini hehe... jepy besday to arif babeh.. nnt kt celebrate besday sama2 dgn anty yer ;)

Nad @ MamaZakwan said...

hepi bday arif najwan!
esok ciknad plak tau!
hahahahaha!!

kak, anak2 aka nama sume blkgnye 'wan' ek..
zakwan
najwan
next apa? safwan? ;)

Siti Haslinda Sadiken said...

selamat hari lahir..semoga pjg umur,murah rezeki & jd seorang abg yg baik hati yer..hehehhe

MaMa CyDa said...

Supercutemummy:

Thanx sudi folo yek ... Mama dah folo kamu jugek ^_^

MaMa CyDa said...

Alycia:

Nak celebrate kat ner tuh? hikhikhikhik

MaMa CyDa said...

Nad:

Haaaa ... sebaik aunty nad g tau. Pasnih mmg akan ingat besday nad smpi bebila huhuuh

Nama blakang WAN sbb nama abah dorg yg belakang pun ader WAN jugak ... Ezdwan ^_^ errr 3 nama dah kena rejek Hazwan, Syazwan n Safwan. Sebabnya tuh nama2 sepupu kami huhuhuh Abahnya tgh fenin, kot yg nih dpt boy jugak dah tak tau mana nak korek nama WAN lagik huhuhuh

MaMa CyDa said...

Lin:

Amin ... ya rabbalalamin ... ^_^