Followers

Thursday, March 8, 2012

Terima Kasih kekasih gelapku, Mr. Nuffnang

Seperti yang semua sedia maklum, Mama dah tak berapa nak aktif mengarang dalam blog nih sejak akhir tahun lepas. Dan sejak tuh jugak, Mama sangat³ malas nak check akaun Nuffnang nih. Tapi pagi nih, tetiba jek pulak tangan gatal nih bleh tekan nak tengok apa hasil kutipan sekarang nih. Tetiba tengok² ader 2 BE tengah running 1 tuh dah metered dah. Hahahahahah biler masa tah dapat gaknya kan. Takpelah ... rezeki. Mekasihlah bebanyak kekasih gelapku ...  kalo baik hati lagik, bagilah banyak². 10 pun takpe. Lagik I suka .. hahahahah dasar tamak ^_^

2 comments :

eB ezrin said...

me, nak jugak. hu3
tahniah yer :)

AkmaFaizal said...

kalau dah rezeki kan..tetiba je BE mencanak2 plak nnt..akeke

tag awak join ga ni
http://www.akmarwati.com/2012/03/win-coach-wristlets-at-babyibu_08.html