Followers

Thursday, August 13, 2009

PaRKiNG oH PaRKiNG ...




Hi all ...
Masuk hari nih dah 5 hari aku parking kat tempat parking baru. Berbayar dan berbumbung eheheh tempat parking lama tuh tak menjamin keselamatanlah ... ye lah .. parking FREE kan. Walaupun keta ku sudah agak usang tp banyak jasa n kenangan. So kalo apa2 jadik kat keta kesayanganku (actually keta kesayangan Hubby hehehe) mesti kuciwa habislah. Lagi pun keta nih pernah kena pecah 2thn yg lepas kat area LRT Bandar Tasik Selatan. Itupun gara2 parking FREE lah tuh ... habis barang2 audio n gadjet dorg rembat. Jadiknya .. taknak pisang berbuah 2 kali ... aku pon cariklah tempat parking yg lebih selamat dan terjamin ...

Kat mana tempat parking nih? Syyyyhhhh .... takleh gtau tp apa yg pasti ader jirat cine betul2 depan tmpt parking nih. Ha sesapa nak tempah bleh lah call ye huhuuhu


ha ... kan dah cakap ... tak caya ... horror tul tgk pokok tuh ... hu3



Laluan masuk ...




Parking byk kosong sbb semua org dah balik keje daaa ...



Eh .. eh cam kenal jek keta nih .. huhuhuh Jiran SeParking hahah




"BLEK" yang Hensem ..


Dah tuh jek ... The End huhuhuh

No comments :