Followers

Saturday, August 15, 2009

HaPPY SaTuRDaY ...


Ehmmm ... hari ni kerja ... Lagipun tak ramai yang kerja hari nih. Tak tau nak buat apa so aku pun updatelah blog aku nih ... sesambil blajar2 cara2 nak buat background blog sndri. Almaklumlah .. aku nih org IT yg IT semata ... nak edit mengedit guna photoshop nih tak reti. Pernah skali dulu design brochure guna Ilustrator .. tuh sekali jeklah .. pehtu takde dah .. la nih kena polish balik cemana aku leh buat brochure tuh dgn jayanya huhuhu ...


Tengah khusyuk carik gambo2 menarik nih ...


Huhuhu .. sempat g shopping kat The Store jap tadik :D

2 comments :

azza said...

ala kak dot ni, time sy xkeje bru nk pakai tudung tu ek...

Cyda Acme said...

kuikuikui ... akak mmg saje jek tggu ko tak keje br akak nak melaram ngan tudung nih ... cam tak sesuwai lah i pakai .. nmpk terlebih tembam plak ... hu3