Followers

Thursday, August 20, 2009

FiNaL eXaM WeeK ...



HuHHH ...

Semalam kena jaga exam dari kul 2.30pm smpi 4.30pm. Paper Linux ... yang sit for this paper pun "student2 kesayangan" aku jugaklah ... saper lagik kalo bukan student network aku ... huhuuh so sesambil aku jaga exam sesambil tuhlah aku amik gambo dorg yg kekonon nyer tgh khusyuk menjawab ... ye lah tuh tgh menjawab bebdk nih ... kui3 ...


Sempat senyum2 lagik sbb dah tau Lect dorg amik gambo nak masukkan dalam blog .. heheheh







Jawab .. jgn tak jawab ...


Hari nih last kelas ITCA untuk student mini intake. Actually next week ader kelas lagik tp dorg dah abis syllibus dah pon .. so next week dorg dtg tuk wat projek presentation jek ... baru kejap bg dorg wat kuiz. dah tau dorg mesti payah nak jawab ... so bg chance lah kat dorg tuk discuss ... jap lagik nak tgk apa lah yg dorg buat kat kelas tuh ... huuhuh

Mostly lecturer dah takde activity nak buat ... ader yg kena jaga exam tuh ... jaga exam jeklah kan .. yg tak kena jaga exam? dok melilau jek dalam lect room. nak2 minah yg sorg nih .. abislah dia g snap gambo semua org .. katanya nak masuk kan dlm blog dia .. Ha .. sebelum sempat dia masukkan gambo aku .. aku dah masukkan dulu gambo dia dalam blog ... hahahahha


tah apa lah yg dia kepoci sgt tah minah nih ... huhuhu ...


Okeylah .. dikesempatan ini, aku nak ucapkan Selamat Berpuasa kepada yang beragama Islam di seluruh dunia.

2 comments :

FixMaster said...

"ye lah tuh menjawab bebdk nih ... kui3 ..."
betullah cikgu..tgh pening pale tue ha menjawab..tak perasaan lak cikgu tangkap gambar...kahkahkah

Cyda Acme said...

huhuuh .. ciannyer korg pening jawab peksa ek? alaaa takpelah .. konpem lulus lah sumer tuh .. dun worie kay ...