Followers

Friday, April 18, 2014

Selamat Hari Lahir Arif Najwan ....

Ohhh haaaiii .... lama sungguh tak jengah belog kesayangan nih. Aduiiihhhlaaaa bizi bebeno skang nih. Takpe Inshaa Allah, lepas bulan 5 nih ai dah bleh update belog koman² sehari 5 entri. Hahahahahah verangan lah. Macam ader masa jek. Ehhh tapi kenapa lepas bulan 5 yek?? Tunggu .....

Okay, hari nih 18 April 2014, genap 4 tahun usianya budak hensem Mama nih ...Harapan Mama dan abah semoga Abang Ngah menjadi anak yang soleh, cerdik pandai dan semoga panjang umur serta dimurahkan rezeki .... AMIN!! Mama sangat sangat sangat sayang akan kamu .... MUAHHHHHHHHH......
 
Tiap kali besday anak bujang hensem nih tiba, tiap kali tuh jugak Mama akan ingat akan sahabat Mama Alycia. Sebabnya mereka berkongsi tarikh lahir yang sama, walaupun usia yang berbeza ahahahahah. Happy Besday in advance juga untuk Nad, mama Zakwan& Nelly. Besday MamaZakwanNelly esok kan? Haaaa esok kami sekeluarga akan bercuti² celebrate besday Abg Ngah. Tahun nih kita pergi jauh sket dari umah yer nakkk ... sket jek pun. Takde jauh mana ... gebang jek lebih hahahahah 

Buat kedua² sahabat Mama nih, Semoga kamu berdua dipanjangkan usia serta dimurahkan rezeki dan bahagia hingga ke jannah bersama keluarga tercinta .... 

Happy Birthday Guyyyzzzz!!!!



2 comments :

Nieyl said...

Singgah pagi..
Selamat hari lahir arif

Azura Aziz said...

Happy birthday Arif, anty doakan Arif jd anak yg baik yer. tq jugak kat mama Arif sbb ingt birthday anty ni jugak hehe..