Followers

Wednesday, October 27, 2010

KHuSyuKNya Dia ....

Hero2 mama kalo nak swuh dorg tak kaco mama buat keje2 umah senang jek.
Bagi mainan kat dorg. Mama rasa semua bdk pon camtuh gak kan.
So nihlah rutin harian dorg lepas balik dari 'school'.
Sementara mama terkocoh kacah menguruskan hal2 dorg, hal2 mama n hal2 umah (sementara nak tunggu abahnya balik dari work)
Kita bagi dorg nih main dulu. Tak kesahlah umah bersepah dgn mainan dorg.
Janji dorg diam n tak kaco mama wat keje :D

Tengoklah si adik, mainan abg jugak nak dimainnya .. kalo org amik time dia tgh main nih, mau dia mengamok smbl hentak2 kaki ... adik ohh adik ...

Nak gak kaco abg dia. Tgklah si abg pulak. Punyalah kreatif dia letak jip dia atas car dia semata taknak si adik ambik ... sabo jeklah hu3

Kaylah.. rasanya cukup sampai nih saje tuk hari nih ek. Balik kang berperanglah lagik mama ngan bdk2 tenit nih. Hari nih abah balik lambat lak tuh. Tak taulah kul brp sbbnya abah ader 2 miting petang nih. Kul 4 ngan kul 5.30. Heran tul gomen nih ... dah waktu balik keje pon still nak wat miting gak ... sabo jeklah yek mama!!

2 comments :

Maity said...

ko belikan permainan ape yek utk ariff? aku ni xtau nk belikan ape utk alif...sian alif xde perenan...

Cyda Acme said...

aku belikan dia thither ngan menan yg ader bunyik2 loceng. Tapi dia tak heran pon. hahahahah