Followers

Tuesday, March 9, 2010

3rd WeDDiNG aNNiVeRSaRy .. 18/02/2010

Sedar tak sedar dah 3 tahun usia perkahwinan kami. cepat betul masa berlalu. Alhamdulillah syukur kami dapat mempertahankan keharmonian rumahtangga kami walaupon mungkin pada pandangan sesetengah orang 3 tahun tuh masih baru lagik ... masih mentah. tapi hakikatnya aku dan hubby dah mengenali satu sama lain selama 11 tahun. lamakan ... hu3

3rd anniversary nih jugaklah baru kitorg dapat celebrate. masa 1st anniversary dulu tak dapat celebrate sebabnya aku tgh mabuk teruk pregnantkan Adli. Hubby siap surprise beli kek lagik but sorrylah bang ... tgk kek pon dah terus muntah. kesian hubby time tuh. tp nasib baik dia pon paham. alahhhh yg dalam perut time tuh pon anak dia jugak kan :D then 2nd anniversary plak hubby kena attend kursus selama 8hari. huhhh time tuh sadis gak sbb time tuh dah ada Adli. tp tak dapat nak celebrate. but kali nih Alhamdulillah takde apa2 halangan ... barulah dapat celebrate. chewaaahhh time tuh mulalah aku teringat ms 3thn lepas time baru jek sah menjadik isteri orang he3

Well kitorg celebrate pon makan2 jeklah kat secret recipe (cam takde tempat lain jek kan) Present?? eheheh aku cuma bagi coklat handmade jek kat hubby (oppss bukan i buat sndri tp tempahan khas dari Batu Pahat - thanx tuh Amar Syah he3) but hubby bg kejutan plak bg present yg paling special. Dah lama ngidam akhirnya dapat gak heeeeee mekasih ye abah ...

So harapan aku semoga perkahwinan kami bahagia hingga ke akhir hayat kami. dan ucapan istimewa buat hubby tercinta "SEMOGA ALLAH PANJANGKAN JODOH KITA, MENGERATKAN LAGI KASIH, SAYANG DAN CINTA YANG TERCIPTA ANTARA KITA, DIMURAHKAN REZEKI SERTA DIPERTINGKATKAN IMAN DAN TAQWA PADANYA. SEMOGA ALLAH KURNIAKAN KITA ANAK-ANAK YANG SOLEH DAN SOLEHAH, DAN MENDAPAT KEBERKATAN HIDUP DARPADANYA ... AMIN!!"

oklah ... kat sini aku nak tempek gambo2 masa wedding aku 3 thn dulu. kiranya teringat baliklah kenangan masa kawen dulu hik3











4 comments :

Ietams said...

belated hepi aniverseri kak dot..
kite Amin kan doa akak tu..
mudah-mudahan..

Cyda Acme said...

tq n mekasih bebyk ... hu3

Qimy said...

apa la kan hadiah yg diidam3kan tu hik3..

suka tgk korang bahagia..adli excited x nak dpt adik ni? :)

Cyda Acme said...

qim .. aku dah tepek dah gambo present kat FB aku ...
adli? tak taulah dia excited ke tak. tp yg pastinya hari2 dia akan letak kepala dia kat perut aku cakap ... sayang beby ... hu3 jgn skang nih jek dia ckp sayang .. sok dah kuar adik dia dipicit2nya plak .. wisau gak aku hu3