Followers

Wednesday, December 30, 2009

BaBai 2009 .... WeLCome 2010 ....

ehh .. dah 2010? macam tak caya jek ... apapun tahun nih bertambah setahun lagik usia aku ... dan Insya-Allah bertambah sorg lagik penyeri hidup kami ... eheheh tak sabar rasanya nak tggu bln 5 tp biler mengenangkan balik detik2 nak bersalin 2thn lepas .. adusss .. ngeri gaklah ... apapun aku mmg TAK SERIK! eheheh

permulaan 2010 dikejutkan dengan perginya Atuk hubby pada 01January10 ke Rahmatullah. time tuh kami sekeluarga baru jek sampai Johor pukul 2pm. then kul 3.30 biras aku call bgtau berita sedih nih. aku dapat tgk muka hubby aku rasa terkilan sbb dia sorang jek takde disisi Arwah masa dia menghembuskan nafas terakhir. tak sangka mmg tak sangka .. pagi sebelum kami bertolak ke Johor .. tgk Arwah macam selalu jek (walaupon sebenarnya Arwah dah terlantar jek). mungkin dah ajal dia nak meninggal pada hari Jumaat ... apapun .. Al-Fatihah buat arwah atuk.

minggu nih kat opis keadaan agak ok ... sbb student sebok tgh final exam. so next week startlah dgn nak kena marking paper .. fuh .. berlambaklah keje. aku lak dgn keadaan telinga yg still tak brp nak elok lagik nih .. risau la plak .. kang dah start semester baru kang cemana plak aku nak ngajo bebdk nih kang ek? moga2 cepatlah sembuh ...

so agenda for this coming Thursday is g bank then amik release letter .. yeaaaahoo ... dah abis bayar duit keta.Alhamdulillah ... next planning?? errr CALDINA?? WISH?? what?? EVO10 huhuhu berangan jeklah ... :p next planning tggu hubby lah apa planning dia .. huhuh pernah jugak bbrp kali berbisik kat hubby .. bah kita jual jeklah kancil mama tuh amik keta lain.tp abah tetap abah. semua barang dia sayang. tak bagi dijualnya .. katanya kot nak pakai keta lain. kita amik jeklah keta lain. kot camtuh .. cukup 10 tahun mau dpt kumpol smpi 4-5 bijik keta nih. dah skang jek pon 2 bijik keta dah ader. 2-2 dah abis bayar tp 2-2 keta tuh keta resing ehehehe skang nih dah nak tambah sorg lagik anak so kenalah carik keta yg ber"family". ehmmm hubby aku .. keta "family" pon kompem dia carik yg ala2 resingnya. percayalah cakap aku .. 10thn dah aku kenal mamat nih ... eheheh

Well, apa yang pasti aku harapkan tahun 2010 nih membawa lebih kebahagian buat kami sekeluarga. azam aku? nak tambah anak reramai lagik .. eheheh bleh gitu? Nway ... HAPPY NEW YEAR ....



pict TERBAIKKKKK sepanjang 2009 ehehehe

4 comments :

Ietams said...

kak dottttt!!!
lamenye tak jumpe.. rinduuuuuu!! mmuahh..mmuahhh kiss pipi kanan kiri, kanan balik..
skrg dok mane.. wahh tgh peknen no 2 eh..
bagus..bagus.. alhamdulillah

Cyda Acme said...

ha .. tuhlah .. windu same kamu jugekk .. muahhh ... akak skang dah jadik org seremban lah deq ... huhuh sesenang balik kg nnt mehlah singgah ... lama tul tak jumpe .. tgk2 gambo camtuh gak .. makin lawa pon aderlah ko deq ... ape petua ko?meh pas sket kat akak .. ehehhe

nina said...

hish..bape bulan dah aku tak jumpe ko kan..huhu..anak dah nak masuk 2 dah..moge ko sihat n tak sakit2 lagi..

ejea aziz said...

hai dot...
hehehhe br je tau ada blog..terus la terjah...
betul2 x sabar2 nk deliver tp ngeri kn...mtk2 ler semenya ok..n dipermudahkan lg..AMIN