Followers

Thursday, September 3, 2009

22 RaMaDHaN ....



Lama betul tak update blog nih. Bukan apa ... semeseter baru dah start. Kelas aku utk sem nih sgt pack ... 31credit hours ... giles ... waktu rehat pon tak cukup tau ... penat nak berckp dr pg smpi ke petang. Then dgn keadaan diriku skang nih ... tak laratlah nak pikul laptop bwk g opis hari2 ... tak elok utk kesihatan angkat benda berat2 nih ehehehe

Well hari ni saja jek "ngetest" connection internet kat umah aku nih .. kalo sebelum nih mmg coverage celcom berukben nih sgt hampeh kat sini. Tp aku tergerak gak nak test sbbnya last month ader 1 hari celcomnya connection problem .. takleh wat call takleh receive or send sms ... so saje nak test kot2lah celcom dah upgrade coverage dia kat sini kan .. sekali tuh tgk2 .. yahhhhoooooo .. mmg betul dah upgrade .. kot dululah kat sini dpt signal EDGE yg paling slow skali ... skang nih dah dpt connection HSDPA .. fuhh .. cayalah celcom ... so pasnih takdelah aku rs rugi tak pat bwk laptop g opis ... mlm2 leh online kat umah .. ehehehehhe

Bulan pose nih kesian kat hubby. sbbnya aku tak pat nak msk2 tuk berbuka .. awal2 pose hari tuh jeklah .. skang nih bau semua benda rs nak muntah jek. So kebiasaannya kitorg cilok jek laukpauk kat umah my mom in law eheheheheh seb baik dpt mom in law sporting ... SAYANG MAK!! Then hari nih .. lg brp jam nak berbuka kitorg tak decide lagik nak buka kat mana ... hubby swuh ikot selera aku .. huhhhh tgh waktu camnih ... selera setgh jam skali belh bertukar .. hahahah tak kesahlah bang .. kat memana pon mama tak kesah ...

Oh ya ... nih waktu terluang yg ada sbb si kenit Adli tido .. kot tak mmg tak dptlah nak mengadap laptop camnih .. dia yg sebok nak taip dulu. well aku pon nak merehatkan diri setelah penat seharian nih melayan anak bujang yg dah makin makin lasak ... sok adik dia dah kuar nnt tak tau lah cemana .. jgn dibuli2 adik dia tuh sudah ... huhuhuh kaylah ... jumpe lagik ... see yaaa .... MuaaaHHHHHSssss

No comments :