Followers

Thursday, September 26, 2013

Biler henpon rosak, ohhhh meroyan mak dibuatnya

Oooh La La .... henpon samsengku nazak pulak dah. 3 hari tanpa henpon memang betul² meroyan dibuatnya. Mana kan tidak, nak wassap manja² ngan laki pun tak buleh. Nak call merengek² kat laki, lagikkkk lah tak buleh. Lagik meroyan biler dapat tau, suspek mengidap penyakit 'papanmak' nya kong. Haduihhhhh pakai tak sampai setahun ko dah buleh kong plak ek? Kingkong betullah ... huhhhh

La nih Mama hanya bleh mesej² manja kat FB jek lah yer. Beralih arah jugaklah kat tab yang godang tuh ha tapi kot dah namanya pakai simkad beruk si ben, call pun tetap tak buleh. No fon kengkawan sumer dah takde. Bukan kengkawan jek, family sendiri pun takde dah nomornya. Ishhhh payah jugak biler pakai henpon yg simkadnya jadik kecik. Nak sumbat lam henpon lain pun tak dapek .... alahaiiiii #aptb


p/s Mintak maap yer, Mama takdelah sampai nak meroyan cam bini matyo tuh ha ... choooiiiiii!!!

6 comments :

Ietams said...

maderbod nye rosak sebab nak suh tuan nya sambar note3 tu kot kak..

MaMa CyDa said...

Ietams:

Ahahah dah bagi hint kat hasben ... tp dia wat tak reti jek huhhhh

mama lieyna said...

Tukar baru la..hahaha.. :-)

MaMa CyDa said...

Mamalieyna:

Mau tukar buk .. tapi ongkosnya enggak mengijibkan ^_^

sue zainun said...

mmg payah kalau hp problem..hp dah jd keperluan skrg..

MaMa CyDa said...

Sue zainun:

Memang betul. En. suami pernah cakap, pasnih pakai public fon jeklah. zaman sekolah dulu bleh jek usaha korek2 carik duit syiling, tkkan skang takleh. masalahnya, skangnih duit syiling akan masuk ke dlm tabung anak dulu, br pikir nak pakai ke tidak ahahahah