Followers

Thursday, September 2, 2010

BaLiK KaMPuNG n JaLaN2 KeDai SPoRTRiM ...

Well n3 nih mama nak story pasal balik BP last Saturday smpilah ke Merdaka Day harituh. Sabtu n Ahad takde aktiviti langsung yg kitorg buat. Selain dok terperap kat umah mak dengan abah "qada' tido" sbb 2mggu berturut2 hujung mggu kena attend kursus. So hari Isnin barulah kitorg bergerak. Itupon pegi 4 tempat yg menjual barangan yg sama. Apa lagik ... kedai sportrimlah ... Bayangkan dari kul 11am kuar umah smpi kul 3pm baru balik tp 1 batang sportrim pon tak nmpk bayang. Hahahahh nak wat cemana, abah mmg cerewet bab2 memilih barang2 nih. Mengalahkan mama. Trust me!! Tak caya nnt korg trylah follow abah g beli barang tak kiralah barang apapun. Ampun yek bang .. terngumpat abg lak kat blog mama nih :D

Petangnya pulak dlm kul 6 kitorg siap2 nak g bazar ramadhan kat PESTA. Siap call umie nih ajak join skali tp dia bz buat biskut raya katanya hahahah Malamnya plak kitorg pakat jalan lagik. Gie BP Walk plak. Tp Adli jeklah yg best sbb dpt beli baju raya tuk dia. Mama n Adik? takde yg berkenanlah plak hu3 Takpelah since abah gtau tadik duit bonus rm500 yg gomen bagi tuh dah masuk (rm500 jek? takde hasil tul) so tunggu jeklah weekend nih cemana. Harap2lah ader habuan tuk kami ber3 jugak yek abah .... cayang abah .. muahhhhssss



On da way balik BP .... dalam keta ...



World of sport rims .....

2 comments :

soclose2213 said...

salam dot..
ada awardss utk hang.. sila amik.=.=

Cyda Acme said...

ha .. okes .. mekasih yek ... muahhh