Followers

Saturday, July 25, 2009

MuLaNYa DiSiNi ...


FuHHH ... Setelah sekian lama aku create blog nih n tak pernah nak update ... so aku createlah yg baru ... dengan harapan lepas nih rajinlah aku nak mengarang+bercerita+mengarut+blaaablaaablaaa kat dlm blog ni. Heheheheheh ....

Hari ni ari Sabtu .. macam biasalah kena kerja. Burink betul kerja hari Sabtu. Walhal hati+fikiran asik terbayang kat si kenit kat rumah tuh jek ... rindunya kat Adli ... Adli skang dah masuk 10 bulan. Dah bleh jalan2 jatuh dah ... Alhamdulillah ... padahal dia pandai merangkak umo 8 bulan .. tp pakej ... merangkak+duduk+berjalan ... Mama yg pada awalnya risau sekarang nih rasa happy tgk anak mama dah semakin ligat, cergas dan bijak. Harapan mama ... semoga Adli membesar dengan sihat dan sempurna. Jadi anak yang soleh, beriman, bertaqwa dan taat pada orang tua. Amin ...

No comments :