Followers

Saturday, July 25, 2009

HaPPy BiRTHDaY To You ...

18 July 2009 ... Besday Hubby tercinta. Kitorg celebrate pon ber3 jek. Maklumlah .. skang dah idup ber3 kan .. heheheh

Malam hari lagik aku dah plan nak celebrate besday hubby kat Secret Recipe Senawang. So hubby pon setuju. Actually .. hubby aku mmg camtuh .. ikot jek apa yang aku ajak+plan eheheh (Thanx Abah sbb selalu mengiyakan jek permintaan mama). Well .. planning yang sepatutnya pukul 1 dah ader kat sana terus jadik kul 3 baru betolak dr umah. Semua gara2 si kutit2 Adli tido dr kul 11 smpi kul 2.30 baru bangun. Mama n Abah dia dah kebulur dah nih ... So apalagi ... Adli jaga jek dr tido ... tuko pampers, tuko seluar .. terus angkut masuk keta .. JALAN ... cian Adli .. terpinga2 dia time tuh .. ehehhe sori sayang .. mama n abah dah lapo bebenor. Sampai jek kat SR terus order makan ... tp Adli dulu yg makan drpd kitorg ... biasalah .. bawak bekal bubur nasi dia dr umah ... so nih jeklah gambo2 yg sempat kitorg snap ... Takde kek sbb hubby tak berapa suka kek ... huhuhuh besday Mama n Adli nnt bulan pose nih plak ... takleh lah nak mintak abah belanja makan ... takpe ... nnt leh claim time raya kan .. :D



Ehm ... Sedapnya ...


Say Cheese ...



No comments :